Úvodná stránka - Vieme čo vám chutí
book

Vianočná

kapustnica

Kalinka

so syrom a kaparmi

Chlebíček

so šunkovou salámou a šalátom

Kanapka

s drvenou paprikou

Opečená

mäsová sekaná

Chrumkavejšia koža na kurati alebo kačke

Je jednoduchý spôsob ako dosiahnuť lepšiu chrumkavosť kože, v prvom rade je dobré si do domácej rúry zakúpiť teplomer.

Ako si vypestovať mikrobylinky

Microgreens sú veľmi mladé rastlinky, ktoré predchádzajú dospeláckym rastlinám a zeleninám, ktoré sme zvyknutí jesť.

Slaninové korenie na vaše jedlo

Je jednoduché použiť k pečeniu kuraťa alebo zemiakov čerstvú slaninu, ale pripraviť si korenie s chuťou slaniny znamená mať ochutený každý jeden zemiak alebo časť mäsa.

Zelený štvrtok pre celú rodinu

Špenátový prívarok býva jedno z najmenej obľúbených jedál v školských jedálňach. Ak chcete zvýšiť šancu, že vám ho doma aj deti zjedia, skúste to takto.

Dokonalá veľkonočná Baba

Tradičná veľkonočná Baba môže vítanou pochúťkou pre sviatočné návštevy. Prečítajte si pár rád, ako ju spraviť naozaj chutnou a lákavou.

Ako využiť škrupinky z vajíčok?

Veľká noc sa blíži, a to predpovedá zvýšenú spotrebu vajíčok vo väčšine domácností.

Netradičné párkové lasagne

Lasagne pozná väčšina z nás ako typický taliansky pokrm, ktorý na pohľad vyzerá mierne komplikovane. Ich príprava vie niekedy zabrať viac času, no my máme riešenie pre náš uponáhľaný svet, v ktorom si chceme množstvo vecí uľahčiť. Netradičné párkové lasag

Chrumkavejšia koža na kurati alebo kačke

Je jednoduchý spôsob ako dosiahnuť lepšiu chrumkavosť kože, v prvom rade je dobré si do domácej rúry zakúpiť teplomer.

Pečeňová nátierka

Pečeňová nátierka pohladí vaše chuťové poháriky. Navyše jej príprava je extrémne rýchla a jednoduchá. Naša tradičná pečeňovka je vyrobená z bravčovej pečene, jemne dochutená a vypracovaná do hladka. Tentokrát si ju však na chlebík natrieme netradične.

Slaninové korenie na vaše jedlo

Je jednoduché použiť k pečeniu kuraťa alebo zemiakov čerstvú slaninu, ale pripraviť si korenie s chuťou slaniny znamená mať ochutený každý jeden zemiak alebo časť mäsa.

Fritata s údenou šunkou špenátom a šampiňónmi

Zemiak si očistíme, nakrájame nadrobno. Na panvici si zohrejeme olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku.

Špenátovo špargľová polievka s knedlíkmi so slaninou

Ako prvé si pripravíme knedlíky. Nakrájame si cibuľku aj slaninu nadrobno. Na panvicu si dáme trošku oleja a cibuľku opražíme do sklovita. Pridáme slaninu a opražíme.

Bezlepkové cestoviny

Obľúbené talianske cestoviny sa dajú pripraviť na množstvo spôsobov. Základnými ingredienciami pri ich výrobe sú múka, voda a vajíčka. Čo však robiť v prípade, ak môžete konzumovať len ich bezlepkovú verziu? Nemusíte sa báť.