book

Veselé párkové

kvety

5 Hodnotili 1 ľudí

Cestoviny s tekvicovou

omáčkou

20
Doba prípravy
2-4 porcie

Údené kuracie

stehná s curry majonézou

Ciabatta obložená

dubovým šalátom so šunkou

Pečeňová nátierka

20
Doba prípravy
4-6 porcie
4.7 Hodnotili 3 ľudí

Zeleninové

rizoto so šunkou

Grilovaný encián plnený orechmi a čedarom

Encián, hermelín alebo plesnivec. Pod rôznymi menami sa ukrýva rovnaká a obľúbená pochúťka, ktorá nechýba ani na jednom grile. My vám prinášame tip na grilovaný encián spolu s netradičným doplnkom, vlašskými orechmi.

Marinovať mäso sa vyplatí

Aj keď marináda skutočne ochutí mäso iba tesne pod jeho povrchom, dokáže výrazne ovplyvniť chuťový zážitok z grilovania. Obzvlášť je vhodná pre bežnejšie a málo výrazné druhy mäsa, ako napríklad kuracie alebo morčacie prsia a stehná, príp. bravčové karé.

Kebab na špajli

Výborný kebab doma na grile? Jednoduché, stačí nám mleté mäso najlepšie dva druhy, aby bola chuť intenzívnejšia. Najideálnejšie je použiť jahňacie a hovädzie mäso, ale môžete aj bravčové.

Perfektné grilované klobásky

Všetci sme už na grilovačke videli nevábne vyzerajúce grilované klobásky, či už spálené, neprepečené vo vnútri alebo vysušené. Kde robíme chyby pri grilovaní klobás?

Lepšia zemiaková kaša

Máte pocit že vaša zemiaková kaša nie je taká, ako v reštaurácií? Môžete si ju pripraviť rovnako chutne aj doma. Kúpte si zemiaky, najlepšie na kašu sú typu C alebo D. To sú zemiaky, ktoré sa dobre rozvárajú a sú múčnejšie.

Chrumkavejšia koža na kurati alebo kačke

Je jednoduchý spôsob ako dosiahnuť lepšiu chrumkavosť kože, v prvom rade je dobré si do domácej rúry zakúpiť teplomer.

Ryžová panvička s klobásou a paprikou

Ryžu si uvaríme do mäkka v osolenej vode a odložíme bokom. V panvici si rozohrejeme olej a klobásu nakrájanú na kolieska si opražíme z oboch strán.

Pečené chilli špekačky na čiernom pive

Tradičné špekačky poznáme všetci. Letný táborák, gitara hrá v pozadí a my si s priateľmi užívame príjemný večer a opekáme si špekačky nastoknuté na palici nájdenej v lese. Ak však doma nemáte možnosť založiť si oheň a zažiť takúto letnú atmosféru, máme pr

Lepšia zemiaková kaša

Máte pocit že vaša zemiaková kaša nie je taká, ako v reštaurácií? Môžete si ju pripraviť rovnako chutne aj doma. Kúpte si zemiaky, najlepšie na kašu sú typu C alebo D. To sú zemiaky, ktoré sa dobre rozvárajú a sú múčnejšie.

Netradičné párkové lasagne

Lasagne pozná väčšina z nás ako typický taliansky pokrm, ktorý na pohľad vyzerá mierne komplikovane. Ich príprava vie niekedy zabrať viac času, no my máme riešenie pre náš uponáhľaný svet, v ktorom si chceme množstvo vecí uľahčiť. Netradičné párkové lasag

Chrumkavejšia koža na kurati alebo kačke

Je jednoduchý spôsob ako dosiahnuť lepšiu chrumkavosť kože, v prvom rade je dobré si do domácej rúry zakúpiť teplomer.

Pečeňová nátierka

Pečeňová nátierka pohladí vaše chuťové poháriky. Navyše jej príprava je extrémne rýchla a jednoduchá. Naša tradičná pečeňovka je vyrobená z bravčovej pečene, jemne dochutená a vypracovaná do hladka. Tentokrát si ju však na chlebík natrieme netradične.

Bezlepkové cestoviny

Obľúbené talianske cestoviny sa dajú pripraviť na množstvo spôsobov. Základnými ingredienciami pri ich výrobe sú múka, voda a vajíčka. Čo však robiť v prípade, ak môžete konzumovať len ich bezlepkovú verziu? Nemusíte sa báť.