Ako na grilovanú zeleninu

Grilovať možno akúkoľvek zeleninu - kukuricu, červenú papriku, zelené cibuľky a podobne.  Pridajte aj avokádo, ktoré dodáva fantastickú maslovú chuť. Gril si nastavte na vysokú teplotu, aby bola zelenina chrumkavá, na zelenine sa tak vytvoria hnedé pásy od roštu, ktoré pridávajú extra chuť do šalátu. Gril však pozorne sledujte, lebo každá zelenina potrebuje iný čas na grilovanie, napríklad zelená cibuľka by mala zhnednúť pomalšie, paprika by mala byť úplne hnedá, aby sa dala ľahko olúpať, kukuricu zasa treba často otáčať, aby zhnedla rovnomerne. Avokádo potrebuje len minútku alebo dve, inak bude horké. Šalát z grilovanej zeleniny nakoniec ochuťte čiernymi fazuľkami, rascou a čerstvou šťavou z limetiek na obohatenie chuti.