Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Tipy a rady

Ako šľahať šľahačku?

Zdá sa to ako jednoduchá vec, ale aj to má svoje zákonitosti. Ak chcete mať naozaj pevnú, hutnú a jemnú šľahačku, tak vám elektrický šľahač ani fľaša na šľahanie nepomôže. Jediný spôsob je vziať drôtenú metličku a 4 – 6 minút šľahať rukou. Dôležité je, aby smotana bola studená – najlepšie je vyšľahávať ju v kovovej vychladenej miske. Niektoré klasické kuchárky dokonca odporúčajú, mať počas šľahania misku ponorenú v studenej vode s ľadom.

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!