Bruschetta s mortadellou

a olivovou nátierkou

20
Doba prípravy
2-4 porcie

Ingrediencie:

Mortadella/ Mortadella s olivami Mecom
olivová tapenáda (olivová nátierka)
čierne a zelené olivy
bazalka

 

Postup

Príprava týchto chutných jednohubiek je nenáročná a zvládne ich pripraviť naozaj každý. Jednoducho si bruschettu nakrájajte na plátky a každý plátok mierne opražte na suchej rozpálenej panvici.

Bruschettu následne natrite olivovou tapenádou (nátierkou), ktorú kúpite v obchode. Poprípade si môžete vytvoriť svoju domácu z olív, cesnaku, bazalky, olivového oleja, kapary a korenia.

Olivy si nakrájajte na kolieska a Mortadellu si zase nakrájajte na tenšie pásiky. Olivy, ako aj Mortadellu naukladajte na pripravené a olivovou nátierkou natreté bruschetty, dozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Hodnotili 0 ľudí