Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Cibuľový koláč  

Ingrediencie

200 g anglickej slaniny Mecom
2 červené cibule
200 g tvrdého syra
1 kyslá smotana
1 smotana na šľahanie
1 vajce
½ červenej papriky
soľ, čierne korenie

 

Postup:

Z hladkej múky, masla a vajíčka vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme na 20 minút do chladničky. Medzitým nakrájame 1 cibuľu a slaninu a opražíme na panvici do zlatista. V miske zmiešame kyslú a sladkú smotanu, vajce, nastrúhaný tvrdý syr a ½ opečenej slaniny s cibuľou. Všetko dochutíme soľou a korením. Potom cesto vyvaľkáme a vyložíme ním okrúhlu formu na pečenie. Vlejeme náplň a na vrch posypeme zvyšnú opečenú slaninu s cibuľou. Rozkrojíme ďalšiu cibuľu na polovicu a vložíme ju do náplne. Dozdobíme na drobno nakrájanou paprikou a dáme piecť pri 180 stupňoch na 40 minút do rúry.

Postup:

Z hladkej múky, masla a vajíčka vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme na 20 minút do chladničky. Medzitým nakrájame 1 cibuľu a slaninu a opražíme na panvici do zlatista. V miske zmiešame kyslú a sladkú smotanu, vajce, nastrúhaný tvrdý syr a ½ opečenej slaniny s cibuľou. Všetko dochutíme soľou a korením. Potom cesto vyvaľkáme a vyložíme ním okrúhlu formu na pečenie. Vlejeme náplň a na vrch posypeme zvyšnú opečenú slaninu s cibuľou. Rozkrojíme ďalšiu cibuľu na polovicu a vložíme ju do náplne. Dozdobíme na drobno nakrájanou paprikou a dáme piecť pri 180 stupňoch na 40 minút do rúry.

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!