Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Grilovanie

Corn dog (Hot dog v cestíčku)

Ingrediencie

1 balenie Gril párty klobások bavorských
85 g hladkej múky
85 g kukuričnej krupice
1 vajce
2 PL cukru
štipka soli
2 ČL prášku do pečiva
120 ml mlieka

Postup:

Na prípravu hot dogu v cestíčku si ako prvé pripravíme cestíčko, do ktorého budeme klobásky namáčať a následne vyprážať. Zmiešame si hladkú múku, kukuričnú krupicu, cukor, soľ, prášok do pečiva. V miske si ručne zozšľaháme vajíčko s mliekom. Prilejeme do múčnej zmesi a vypracujeme vidličkou husté cesto. Prelejeme si ho do vysokého pohára.

Do hrnca si dáme zahrievať olej na vyprážanie. Klobásky si napicheme na grilovacie špajle a ponoríme ich do cestíčka tak, aby boli celé obalené. Prebytočné cesto necháme stiecť a vyprážame v oleji, ktorý dosiahol 180 stupňov.

Podávame so zeleninou a obľúbenou omáčkou.

Postup:

Na prípravu hot dogu v cestíčku si ako prvé pripravíme cestíčko, do ktorého budeme klobásky namáčať a následne vyprážať. Zmiešame si hladkú múku, kukuričnú krupicu, cukor, soľ, prášok do pečiva. V miske si ručne zozšľaháme vajíčko s mliekom. Prilejeme do múčnej zmesi a vypracujeme vidličkou husté cesto. Prelejeme si ho do vysokého pohára.

Do hrnca si dáme zahrievať olej na vyprážanie. Klobásky si napicheme na grilovacie špajle a ponoríme ich do cestíčka tak, aby boli celé obalené. Prebytočné cesto necháme stiecť a vyprážame v oleji, ktorý dosiahol 180 stupňov.

Podávame so zeleninou a obľúbenou omáčkou.

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!