Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Demiglace  

Ingrediencie

hovädzie alebo teľacie kosti
koreňová zelenina
korenie na divinu
bobkový list
celé čierne korenie
nové korenie
červené víno
paradajkový pretlak

Postup:

Demiglace je silný, dlhým a stíšeným varom pripravený redukovaný teľací alebo hovädzí vývar, ktorý má veľmi výraznú chuť a hustú konzistenciu. Pripravuje sa z kostí, koreňovej zeleniny, korenia na divinu (bobkový list, celé čierne korenie, nové korenie, príp. tymián), červeného vína a paradajkového pretlaku.

Postup:

Demiglace je silný, dlhým a stíšeným varom pripravený redukovaný teľací alebo hovädzí vývar, ktorý má veľmi výraznú chuť a hustú konzistenciu. Pripravuje sa z kostí, koreňovej zeleniny, korenia na divinu (bobkový list, celé čierne korenie, nové korenie, príp. tymián), červeného vína a paradajkového pretlaku.

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!