Grilovaná špargľa

obalená slaninkou

Ingrediencie:

1 balenie Bacon Mecom Premium
250 g špargle
250 g zemiakov
100 g cherry paradajok
soľ
bylinky
150 g bieleho jogurtu
1 strúčik cesnaku
1 polievková lyžica citrónovej šťavy

Postup

Najskôr uvaríme zemiaky v šupke, ktoré rozkrojíme na polovice, polejeme sezamovým olejom, dochutíme bylinkami, soľou a dáme na 20 minút opiecť. Špargľu ošúpeme, odrežeme konce a vložíme na 5 minút do vriacej vody.

Potom ju obalíme v plátkoch slaniny a dáme na gril na 10 minút. Pred dopečením k nej pridáme nakrájané cherry rajčiny. Podávame s cesnakovým dresingom (zmiešame biely jogurt, citrónovú šťavu, soľ a cesnak) alebo s obľúbenou omáčkou. 

Hodnotili 0 ľudí