Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Medailónky z bravčovej panenky

Ingrediencie

800 g bravčovej panenky
16 ks Mecom Baconu
100 g fazuľových strukov celých
cesnak
soľ
smotana 20 %
čierne korenie


Na knedličky:
500 ml mlieka
80 g masla
220 g krupice
2 ks vajíčok (prešľahaných)
štipka soli
muškátový oriešok

Postup:

Fazuľové struky orestujeme s plátkami cesnaku, pokvapkáme smotanou, osolíme, okoreníme. Medailónky z bravčovej panenky osolíme, okoreníme a obalíme slaninou, grilujeme na rozpálenom oleji asi 3 minúty z každej strany a podávame s fazuľovými luskami a knedličkami.


Postup knedličky:
Mlieko privedieme do varu, mierne osolíme, pridáme maslo a za stáleho miešania prisypeme krupicu. Varíme, kým sa cesto neprestane lepiť na steny hrnca, necháme vychladnúť, ochutíme mletým muškátovým orieškom a zapracujeme vajcia. Z pripraveného cesta tvarujeme pomocou lyžice knedličky, ktoré varíme vo vriacej vode asi 5 minút.

Postup:

Fazuľové struky orestujeme s plátkami cesnaku, pokvapkáme smotanou, osolíme, okoreníme. Medailónky z bravčovej panenky osolíme, okoreníme a obalíme slaninou, grilujeme na rozpálenom oleji asi 3 minúty z každej strany a podávame s fazuľovými luskami a knedličkami.


Postup knedličky:
Mlieko privedieme do varu, mierne osolíme, pridáme maslo a za stáleho miešania prisypeme krupicu. Varíme, kým sa cesto neprestane lepiť na steny hrnca, necháme vychladnúť, ochutíme mletým muškátovým orieškom a zapracujeme vajcia. Z pripraveného cesta tvarujeme pomocou lyžice knedličky, ktoré varíme vo vriacej vode asi 5 minút.

späť

Reklamní banner

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!