Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Netradičná praženica s Cisárskymi párkami

Ingrediencie

6 ks Cisárskych párkov Mecom Premium
5 stredne veľkých vajec
100 g cherry paradajok
1 jarná cibuľka
čerstvá rukola
50 ml smotany na šľahanie
olej
čierne korenie
soľ

Postup:

Párky nakrájame na menšie približne 2 cm kúsky. Na rozpálenom oleji ich opražíme z každej strany. Potom do panvice pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a rozpolené cherry paradajky. Všetko spolu opekáme niekoľko minút, pridáme lístky čerstvej rukoly a dobre premiešame.

Vajcia v miske rozšľaháme so štipkou soli, korením a smotanou na šľahanie, aby boli nadýchanejšie. Potom túto vaječnú hmotu vlejeme do panvice k ostatným surovinám. Niekoľko sekúnd necháme opekať a potom všetko premiešame. Praženica je hotová do niekoľkých minút. Dôležité je, aby nebola na ohni príliš dlho a mala vláčnu konzistenciu. Podávať ju môžeme s čerstvou bagetou.  

Postup:

Párky nakrájame na menšie približne 2 cm kúsky. Na rozpálenom oleji ich opražíme z každej strany. Potom do panvice pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a rozpolené cherry paradajky. Všetko spolu opekáme niekoľko minút, pridáme lístky čerstvej rukoly a dobre premiešame.

Vajcia v miske rozšľaháme so štipkou soli, korením a smotanou na šľahanie, aby boli nadýchanejšie. Potom túto vaječnú hmotu vlejeme do panvice k ostatným surovinám. Niekoľko sekúnd necháme opekať a potom všetko premiešame. Praženica je hotová do niekoľkých minút. Dôležité je, aby nebola na ohni príliš dlho a mala vláčnu konzistenciu. Podávať ju môžeme s čerstvou bagetou.  

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!