Netradičná

praženica s Cisárskymi párkami

Ingrediencie:

6 ks Cisárskych párkov Mecom Premium
5 stredne veľkých vajec
100 g cherry paradajok
1 jarná cibuľka
čerstvá rukola
50 ml smotany na šľahanie
olej
čierne korenie
soľ

Postup

Párky nakrájame na menšie približne 2 cm kúsky. Na rozpálenom oleji ich opražíme z každej strany. Potom do panvice pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a rozpolené cherry paradajky. Všetko spolu opekáme niekoľko minút, pridáme lístky čerstvej rukoly a dobre premiešame.

Vajcia v miske rozšľaháme so štipkou soli, korením a smotanou na šľahanie, aby boli nadýchanejšie. Potom túto vaječnú hmotu vlejeme do panvice k ostatným surovinám. Niekoľko sekúnd necháme opekať a potom všetko premiešame. Praženica je hotová do niekoľkých minút. Dôležité je, aby nebola na ohni príliš dlho a mala vláčnu konzistenciu. Podávať ju môžeme s čerstvou bagetou.  

Hodnotili 0 ľudí