Neviem variť, čo s tým?

1. Kurací, zeleninový alebo morčací vývar.

2. Jeden zeleninový a listový šalát so zálievkou (ocot, olej, horčica, soľ, korenie).

3. Minútkové mäso (napr. kuracie prsia, bravčovú panenku, hovädzie steaky, králičí chrbát, teľacie karé, ...) so zeleninou na spôsob soté.

4. Raňajkové jedlo z vajec (obľúbená praženica alebo hemendex).

5. Jednoduchý dezert (cookies, bábovku, puding, bublaninu alebo pečenú piškótu s tvarohom).

 

Postupne a pomaly zamieňajte suroviny v receptoch a čoskoro zistíte, že varíte úplne odlišné jedlá. Prvotné úspechy vás znova poženú do kuchyne a vaša zvedavosť narastie. Z neúspechov sa príliš netrápte, tie sa stanú i "lepším". "Nakopnúť" vás môžu i televízne relácie, časopisy alebo internetové blogy o varení. Osobnú skúsenosť však nenahradia. 

Takže, do toho!