Quiche Lorraine s Moravskou morčacou šunkou - Vieme čo vám chutí

Quiche Lorraine

s Moravskou morčacou šunkou

Ingrediencie:

Cesto
200 g hladkej múky
100 g masla
1 vajce
soľ

Plnka
150 g kyslej smotany
150 g smotany 33 %
200 g Moravskej morčacej šunky Premium
100 g Roquefortu


Šalát
80 g sušených paradajok
100 g čerstvého špenátu

Postup

Všetky suroviny na cesto spolu dobre premiešame a necháme odležať 30 minút. Na plnku dobre premiešame všetky suroviny a na záver pridáme orestovanú šunku.

Po odležaní cesto rozvaľkáme a vystelieme ním okrúhlu formu, do ktorej vylejeme rozmiešanú plnku. Pečieme 30 minút na 180 °C a servírujeme s pripraveným šalátom.

Hodnotili 0 ľudí