Raňajkový hot dog

Ingrediencie:

2 ks Tenká klobása na gril 91% Mecom
2 ks pečiva na hot dog
½ cibule žltej alebo červenej
4 plátky slaniny Bacon Mecom Premium
2 vajíčka
2 PL paradajkového pretlaku
1 paradajka
1 mladá cibuľka
pažitka
soľ, korenie

Postup

Ako prvé pripravíme domácu paradajkovú omáčku. Paradajku nakrájame nadrobno, zmiešame s paradajkovým pretlakom. Okoreníme, osolíme a necháme na miernom plameni povariť. Cibuľu a 2 plátky slaniny Bacon si nakrájame nadrobno. Na rozpálenej panvici opečieme a odložíme bokom. Opečieme zvyšné dva pláty slaniny a odložíme nabok.

Na panvici potretej olejom na miernom plameni pripravíme 2 volské oká. Na záver opečieme na grile alebo panvici pečivo a 2 ks Tenkej klobásy.

Do pečiva následne natrieme na spodok paradajkovú omáčku, na ňu nasypeme cibuľku so slaninkou. Uložíme klobásu, volské oko a na záver posypeme pažitkou a na drobno nakrájanou mladou cibuľkou.

Hodnotili 0 ľudí