Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Rohlíkový burger  

Ingrediencie

1 Mecom rohlíková šunka 

4 rohlíky

smotanová nátierka

medová horčica

kučeravý šalát

plátkový syr cheddar

4 stredne veľké paradajky

3 červené cibule

olej

Postup:

Rúru dáme zohriať na 200 °C.

Červenú cibuľu ošúpeme a nakrájame na pásiky. Na panvici ju na oleji skaramelizujeme. Dávame pozor, aby nebol olej príliš rozpálený, pretože sa cibuľa spáli.

Medzitým prerežeme rohlíky na polovice. Cibuľu vyberieme z hrnca a na oleji, ktorý zostal na panvici, opečieme dochrumkava rohlíky z vnútorných (prepolených) strán.

Rohlíkovú šunku nakrájame asi na 7 mm hrubé “steaky”. Uložíme ich na papier na pečenie a na ne poukladáme plátkový cheddar. Šunku so syrom dáme zapiecť pokým sa syr pekne neroztopí.

Poskladáme “burger”. Na spodnú časť rohlíka natrieme smotanovú nátierku (môžeme ju dochutiť petržlenovou vňaťou), nasleduje medová horčica, šalát, plátok šunky so syrom, na kolieska nakrájaná rajčina, skaramelizovaná cibuľa a vrchná časť rohlíka.

 

 

Postup:

Rúru dáme zohriať na 200 °C.

Červenú cibuľu ošúpeme a nakrájame na pásiky. Na panvici ju na oleji skaramelizujeme. Dávame pozor, aby nebol olej príliš rozpálený, pretože sa cibuľa spáli.

Medzitým prerežeme rohlíky na polovice. Cibuľu vyberieme z hrnca a na oleji, ktorý zostal na panvici, opečieme dochrumkava rohlíky z vnútorných (prepolených) strán.

Rohlíkovú šunku nakrájame asi na 7 mm hrubé “steaky”. Uložíme ich na papier na pečenie a na ne poukladáme plátkový cheddar. Šunku so syrom dáme zapiecť pokým sa syr pekne neroztopí.

Poskladáme “burger”. Na spodnú časť rohlíka natrieme smotanovú nátierku (môžeme ju dochutiť petržlenovou vňaťou), nasleduje medová horčica, šalát, plátok šunky so syrom, na kolieska nakrájaná rajčina, skaramelizovaná cibuľa a vrchná časť rohlíka.

 

 

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!