Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Recepty pre všetkých

Tmavý chlieb s tlačenkou

Ingrediencie

200g Poctivej tlačenky s plieckom
2 plátky tmavého chleba
1/2 hlávky bielej kapusty
2 cibule
3 lyžice octu
1 lyžica cukru
1 mrkva
80ml smotany
4 lyžice majonézy
1 lyžica citrónovej šťavy
50g hladkej múky
čerstvo pomleté čierne korenie
reďkovka
pažítka
olej
soľ

Postup:

Na Coleslaw šalát si nakrájame kapustu, jednu cibuľu a mrkvu na jemné rezance, osolíme, okoreníme, pridáme ocot, cukor, citrónovú šťavu, premiešame a necháme 30 min. odstáť. Potom primiešame majonézu a smotanu. Coleslaw šalát je najlepšie pripraviť deň vopred a podľa potreby ho ešte dochutiť soľou a čiernym korením.

Na prípravu viedenskej cibule si nakrájame jednu cibuľu na tenké kolieska, osolíme, zľahka obalíme v hladkej múke a vypražíme vo väčšom množstve oleja. Pred podávaním jemne pokvapkáme octom.

Na tmavý domáci chlieb položíme tlačenku, Coleslaw šalát a viedenskú cibuľu. Ozdobíme reďkovkou a pažítkou.

Postup:

Na Coleslaw šalát si nakrájame kapustu, jednu cibuľu a mrkvu na jemné rezance, osolíme, okoreníme, pridáme ocot, cukor, citrónovú šťavu, premiešame a necháme 30 min. odstáť. Potom primiešame majonézu a smotanu. Coleslaw šalát je najlepšie pripraviť deň vopred a podľa potreby ho ešte dochutiť soľou a čiernym korením.

Na prípravu viedenskej cibule si nakrájame jednu cibuľu na tenké kolieska, osolíme, zľahka obalíme v hladkej múke a vypražíme vo väčšom množstve oleja. Pred podávaním jemne pokvapkáme octom.

Na tmavý domáci chlieb položíme tlačenku, Coleslaw šalát a viedenskú cibuľu. Ozdobíme reďkovkou a pažítkou.

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!