Tortila so slaninou

a špenátom

Ingrediencie:

100 g čerstvého špenátu
1 strúčik cesnaku
50 g tvrdého syra
2 tortilly
100 g slaniny Bacon Mecom Premium
olej
soľ, čierne korenie

Postup

Čerstvý špenát prepláchneme v studenej vode a dáme na jednu minútu do vriacej vody (v jarnom období môžeme namiesto špenátu použiť medvedí cesnak).

Potom špenát precedíme a pokrájame na menšie kúsky. Na troche oleja opražíme slaninu s nadrobno pokrájaným cesnakom a pridáme špenát. Všetko premiešame, osolíme, okoreníme a náplň do tortilly je hotová.

Nakoniec opečieme tortilly z každej strany, naplníme špenátovou náplňou, posypeme nastrúhaným syrom a zabalíme do rolky. Podávať môžeme s čerstvou zeleninou alebo dresingom. 

Hodnotili 0 ľudí