Web plný inspirace pro Vaše velké věci - vynikající recepty nejen od skvělých šéfkuchařů, návody, tipy a rady. Inspirace, díky které dokážete i z obyčejných věcí udělat pořádně velkou věc pro Vás i Vaše blízké. Vše vyrábíme tak, abyste dokázali vytvořit a prožít velké věci a právě proto Vám přinášíme tento web. Váš Schneider, výrobce kvalitních uzenin. S námi dokážete velké věci!

Grilovanie

Klobása s marinovanou zeleninou

Ingrediencie

4 ks Zaúdenej klobásy Mecom
1 cibuľa
4 ks červenej papriky
1 hlávka cesnaku
1 vetvička tymiánu
200 g syra feta
1 vetvička petržlenu
50 ml olivového oleja
2 lyžice červeného vínneho octu
soľ, čierne korenie

Postup:

Cibuľu, papriku a cesnak v šupke upečieme v rúre alebo na grile. Papriku musíme nechať spáliť do čierna a po upečení prikryť v miske fóliou a nechať zapariť, aby sa dala dobre olúpať. Všetku zeleninu olúpeme a nakrájame na prúžky alebo kocky. Šťavu, ktorú zelenina pustila, zlejeme do jednej misky, osolíme, okoreníme a zašľaháme olivový olej s vínnym octom. Do takto pripraveného dresingu dáme marinovať upečenú zeleninu na cca 15 minút. Medzitým si upečieme alebo ogrilujeme klobásu. Marinovanú zeleninu dáme na veľký tanier s dresingom, pridáme kocky feta syra, lístky tymiánu a petržlen. Nakoniec pridáme nakrájané kolieska klobásy.  

Postup:

Cibuľu, papriku a cesnak v šupke upečieme v rúre alebo na grile. Papriku musíme nechať spáliť do čierna a po upečení prikryť v miske fóliou a nechať zapariť, aby sa dala dobre olúpať. Všetku zeleninu olúpeme a nakrájame na prúžky alebo kocky. Šťavu, ktorú zelenina pustila, zlejeme do jednej misky, osolíme, okoreníme a zašľaháme olivový olej s vínnym octom. Do takto pripraveného dresingu dáme marinovať upečenú zeleninu na cca 15 minút. Medzitým si upečieme alebo ogrilujeme klobásu. Marinovanú zeleninu dáme na veľký tanier s dresingom, pridáme kocky feta syra, lístky tymiánu a petržlen. Nakoniec pridáme nakrájané kolieska klobásy.  

späť

Sdílet

Podeľ sa o tento recept so svojimi blízkymi a priateľmi!